Chevrolet Silverado Bogsering Specifikationer

Chevrolet silverados är några av de mest pålitliga lastbilar på vägarna, enligt Edmunds.com. De är ett populärt alternativ bland dem som letar efter ett fordon som att dra en släpvagn. Det finns flera olika alternativ när man väljer vilka Chevrolet Silverado är den rätta för dig och dina behov. Silverado 1500

Chevrolet Silverado 1500 har en dragkapacitet på upp till £ 10.700. Detta skulle vara den maximala totala vikten för släpvagnen. Det finns flera typer av motorer som finns i denna modell, bland annat en 4,3-liters V-6, 4,8-liters V-8, 5,3-liters V-8, 6,0-liters V-8 Hybrid, och 6,2-liters V-8. Addera Silverado 2500 HD

Chevrolet Silverado 2500 HD har en total släpvagnsvikt kapacitet på 17.800 £. Denna truck är tillgänglig med antingen en 6,0-liters V-8 motor eller en 6,6-liters V-8 turbo-dieselmotor.
Silverado 3500 HD

Den maximala dragkapacitet på Chevrolet Silverado 3500 HD pickup är £ 21.700. De tillgängliga motorer på denna modell är antingen en 6,0-liters V-8 eller en 6,6-liters V-8 turbo-diesel.
Faktiska Bogsering Kapacitet

faktiska bogsering kapaciteten hos varje individuell Chevrolet Silverado varierar stort beroende på ett antal faktorer. En kulan är generellt kan bogsera en mindre mängd i vikt jämfört med en svanhals, eller femte hjulet skumt. Dragkapacitet kommer också att variera beroende på motorns storlek, samt de funktioner som längden på sängen och hyttens storlek. Vissa motoralternativ, såsom hybrid motor, har begränsad dragkapacitet.
Bogsering Bromsar

Bogsering bromsar krävs vid körning med släpvagn som väger mer än 2000 kg. med en Chevrolet Silverado. Dessa elektriska bromsar kräver en broms styrbox som ska installeras i bilen själv. Detta fält används för att justera bromsarna för bästa bromseffekt. När användaren tillämpar lastbilsbromsar är släpets bromsar aktiveras automatiskt, ökande bromskraft.
Hitching upp din Trailer

För att hitch din släpvagn till din Chevrolet Silverado du kommer att behöva flera funktioner är installerade på din lastbil. En sju-stifts kabelstammen är standard på många Silverado modeller, så att du kan fästa sådana nödvändigheter som din släpets blinkers och bromsljus. Detta kabelnät gör det också lättare att installera en låda broms. Du kommer också att behöva bestämma vilken typ av Hitch du behöver. Många resor släpvagnar kräver ett kulan. Större trailers, såsom femte-hjul, kräver en svanhals. Båda dessa funktioner kan du riktigt skumt din släpvagn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142862.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.