1998 Jeep Grand Cherokee Laredo specifikation

Den 1998 Jeep Grand Cherokee Laredo är en sport utility vehicle som skulle kunna användas för att transportera barnen till en fotbollsmatch eller gods till helgen semester plats. Den Cherokee har en kraftfull sexcylindrig motor, kvalitet säkerhetsfunktioner och inredning och kvalitet hantering som kommer att göra resan bekväm General

Laredo erbjuder 17-tums hjul med en legering reservhjul. Fordonet har all-season däck. De däckdimensioner är P235/65/17. En monterad fullstora däck ingår.
Dimensioner

1998 Laredo åtgärder 84,2 inches bred och 186,7 inches lång. Fordonet är 69,4 inches lång och har en 8,5-tums markfrigång. De främre och bakre spåren är 62 inches och Laredo s hjulbasen är 109.5 inches. Lastkapacitet är 35 kubikfot med en maximal dragkapacitet på 6500 kg. Största nyttolast är £ 1550. för Laredo. De Laredo vikter nästan 6.000 pund.

.
Motor och Hantering

Laredo bas-sized motorn är en sexcylindrig, 12 ventiler motorn. Det är 3,7 liter med en enkel överliggande kamaxel. Den Laredo skapar £ 235-fötter vridmoment vid 4.000 varv per minut. Fordonet ger en maximal motorstyrka på 210 hästkrafter vid 5.200 rpm. Fordonet använder blyfri gas Den har en bakhjulsdriven med en femstegad automatlåda. Addera Safety

Laredo fordonet har en fyrhjulig låsningsfria bromsar systemet. Bilbarnstol ankare och bakre dörrlås barn ingår också. Den Laredo har ventilerade bromsar skivor fram och solida bakre bromsar.

Andra säkerhetsfunktioner inkluderar en startspärr som syftar till att förebygga bilstölder. Bakre center säkerhetsbälten och främre bältessträckare är också funktioner. Den Laredo har en whiplash-system för förare och passagerare. Tire Pressure Monitoring ingår också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142843.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.