Hur Placera ett reservdäck på en F350 Mount

F-350 är en kraftig, 1-tons lastbil tillverkad av Ford Motor Co vill spara värdefullt lastutrymme i sängen av lastbilar, började tillverkarna montera reservdäcket på undersidan av flaket. Den reservdäck montering på underredet har en hiss mekanism som underlättar höjning och sänkning av den tunga hjul och däck kombination används på F-350 lastbilar. Att veta hur man korrekt att placera din reservdäck på reservdäcket mount kommer att få dig på din väg snabbare efter en vägkant nödsituation. Saker du behöver
Jack handtagsförlängningar
rörtång
reservdäck lås
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och ta bort tummen skruven från Däcket föränderliga verktyg ligger på kylaren tvärbalk stöd. Demontera verktygen (två jack handtagsförlängningar och rörtång) från tvärbalken. Hämta reservdäcket låset från handskfacket.
2

Skjut ihop de två jack handtagsförlängningar tills de klickar ihop. Tryck reservdäcket låset på änden av jack förlängning tills den låses på plats. Sätt in jack handtagsförlängningar, reservdäck lås först, in i hålet i den bakre stötfångaren på lastbilen till vänster om registreringsskylten. Tryck i mitten hålet i rörtång på den motsatta änden av jack handtagsförlängningen sticker ut från den bakre stötfångaren. Addera 3

Vrid rörtång i moturs riktning tills reservdäcket hållaren har sänkts till marken.
4

Skjut reservdäcket under den bakre änden av lastbilen. Placera reservdäcket hållaren i centrumhålet på reservhjulet i vinkel.
5

Vrid rörtång i medurs riktning för att höja reservdäcket tills den kommer i kontakt med undersidan av lastflaket. Avlägsna rörtång och domkraften tillägg hanterar från den bakre stötfångaren och stuva dem tillbaka under huven. Placera reservdäcket låsa tillbaka in handskfacket. Dra tummen skruven så att verktygen inte kommer loss när motorn är igång. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142810.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.