Hur man installerar ett bälte på en 1995 Nissan Pickup Truck

Den drivrem på en 1995 Nissan truck är den långa remmen anslutas till alla motorns remskivor. Drivremmen befogenheter komponenter på motorn som servostyrning och generator. På omslaget över radiatorn blir ett litet diagram som visar hur du styra remmen till alla motorns remskivor och placeringen av spännrullen. Du kommer att behöva ett grundläggande verktyg och en väl upplyst arbetsplats. Saker du behöver
Justerbara tänger
Visa fler instruktioner
1

Anslut tången till metall arm på framsidan av spännrullen. Dra spännrullen mot framsidan av motorn med tången tills remmen lossnar. När du drar spännrullen, kommer den lilla rullen på undersidan av spännrullen lossnar bältet, släppa spänningen på remmen.
2

Dra drivremmen av motorn remskivor. Ställ den gamla drivremmen undan ur vägen.
3

Placera den nya remmen på den lägsta motorns remskiva. Läs diagrammet och vägleda den nya remmen runt tillbehör remskivor och upp till spännrullen enligt diagrammet.
4

Dra spännrullen mot framsidan av motorn med hjälp av tång. Placera den nya drivremmen på spännrullen och släpp spännrullen långsamt mot den bakre delen av motorn. Ta bort tången från spännrullen och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142801.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.