GMC Sierra GT specifikation

Om du är i marknaden för att köpa ett arbete lastbil är det viktigt att se till att bilen du köper har möjlighet att bogsera och bära tillräcklig tyngd för att tillgodose dina behov. GMC har producerat arbete lastbilar under flera decennier, inklusive GMC Sierra. Motor, bränsleekonomi och Dragkapacitet

GMC Sierra levereras som standard med en 4,3-liters, 195-hästkrafter, sexcylindrig motor. Motorn kan också producera £ 260-fötter vridmoment. När det gäller bränsleekonomi Sierra levereras med en 26-liters bränsletank och är i genomsnitt 15 miles per gallon i staden, 20 mies per gallon på motorvägen och 17 miles per gallon i kombination. På en full tank Sierra genomsnitt 390 miles per tank i staden, 520 miles till tanken på motorvägen och 442 miles per tank kombineras. Den maximala dragkapacitet på Sierra är £ 9100., Och den maximala nyttolasten är £ 1957. Addera Exteriör och Interiör Mått

GMC Sierra har en längd av 205,6 inches, en bredd av 80 inches, en höjd av 73,6 inches, en hjulbas på 119 inches, en markfrigång på 7,7 inches och en tjänstevikt på 4443 £. På insidan har Sierra ett främre takhöjd på 41,5 inches, en främre hip rummet på 62,5 inches, en främre skuldra rum 65,2 inches, en främre benutrymme på 41,3 inches och sittplatser för tre personer.

Säkerhetsfunktioner

GMC Sierra har flera säkerhetsfunktioner, däribland Ventilerade skivor fram och bak trumbromsar, fyrhjuliga låsningsfria bromsar, antisladdsystem, dubbla främre sidomonterade krockkuddar, främre Huvudairbag, bilbarnstolsfästen sensorer, två främre nackstöden, varselljus, skymning avkänning strålkastare, däck påtryckningar övervakning och elektronisk bromskraftsfördelning.
Övriga funktioner
< p> GMC Sierra har också flera andra funktioner, inklusive vinyl klädsel, servostyrning, främre mugghållare, framfickor dörr, en 12-volts eluttag, främre lagring konsol, luftkonditionering, passagerare sminkspegel, främre läslampor, lastutrymme ljus och AM /FM-stereo.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142797.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.