Hur fungerar ett Common Rail -injektor Arbete?

Bränsleinsprutning hänvisar till ett system som används för att blanda luft med bränsle i en förbränningsmotor för att generera ström . En common rail - injektor är en bränsle - injektor -system som används i diesel och bensinmotorer . Common Rail

Bränsleinjektorerna i en common rail - insprutningssystem är alla levereras med en common rail , eller tryck ackumulator , som lagrar bränslet vid högt tryck . Ackumulatorn levererar direkt spridarna med bränsle . En högtryckspump som finns i common rail - systemet har en reservoar av bränsle vid en underhålls tryck på upp till 29.000 psi .
Insprutare

common rail - bränsle - injektorer styrs av bilens Engine Control Unit . När spridarna aktiveras av styrenheten via en signal , en hydraulisk ventil består av en kolv eller munstycke , antingen hydrauliskt eller mekaniskt , öppnar och skickar in bränsle i motorns cylindrar .
Square insprutningshastighet

ackumulator möjliggör energi bränsletrycket att fjärrstyra lagras vid bibehållen konstant tryck . ECU läser detta tryck och bestämmer när elektriskt aktivera spridarna . Detta möjliggör insprutningstrycket vid början av injektionen processen att vara ungefär lika med trycket i ackumulatorn , vilket skapar en fyrkantig insprutningshastigheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142778.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.