Hur du ansluter en dragkrok

Om du ska vara dragande runt en släpvagn, oavsett om det är en fritids släpvagn eller enbart används för transport, du kommer att behöva två saker: ett fordon som kan dra nämnda trailer och kunskap om hur man kan koppla släpet till nämnda fordon. De flesta tunga lastbilar och flera mindre är kapabla att dra släpvagnar av ett eller annat slag, med större fordon att kunna - som man kan tänka sig - dra större släp. Instruktioner
1

Fäst rätt storlek bollen kontakt till bilens dragkrok. Se till att säkra bollen ner med låspinnen som kommer med kulan
2

Tillbaka bilen upp till framsidan av vagnen -. Eller, om släpvagnen är tillräckligt lätt, dra trailer på baksidan av ditt fordon.
3

Höj den främre delen av vagnen upp tillräckligt långt så att det kan avgöras ner på bollen. Om vagnen är tillräckligt lätt, kan detta göras för hand. Annars kommer trailern sannolikt har ett jack på framsidan av vagnen.
4

Settle dragkroken ner över bollen. Kontrollera att dragkroken kvittar säkert över bollen.
5

Dra ned låsmekanismen på dragkroken. Detta är vanligtvis antingen en spak-lås eller en twist-down lock som håller fast dragkrok till bollen. Dra ner det så mycket som möjligt för att säkerställa att släpvagnen inte lossnar bollen under transporten.
6

Koppla släpet ljus kontakten till släpvagnens lampsockeln i bilens stötfångare.

Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142754.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.