Funktioner av '94 GMC Sierra SLE 1500

Den 1994 GMC Sierra 1500 var en populär liten-size pickup truck. Den producerades av GMC, som är en division av General Motors som även tillverkar fordon som Chevrolet, Buick och fd märken Pontiac och Saturn. Höjdpunkter i Sierra SLE trim nivå presenterade ett alternativ för en förlängd hytt för dragande tyngre laster och flera motor val uppgradering. Motor

1994 GMC Sierra 1500 SLE modell cam utrustad med en standard 4,3-liters V6-motor som producerade 165 hästkrafter och 235 i pounds av vridmoment. Den motorn skulle dra upp till 7500 pounds. Maximal hästkrafter nåddes vid 4.000 rpm och ett maximalt vridmoment vid 2000 rpm. V6-motorn var tillgängliga i flera uppgraderingar. Köpare kan välja 5,0-liters V8, 5,7-liters V8 diesel, 6,5-liters V8 diesel eller 6,5-liters turboladdad V8 diesel.
Gas Mätarställning

standard 4,3-liters V6-motor fick 15 miles per gallon staden och 20 miles per gallon motorvägen. Bränsle kapacitet var 25 liter. Standarden var en manuell femväxlad växellåda, men den automatiska fanns tillgängliga samt ett alternativ som var fyra-wheel-drive kapacitet. Bakhjul låsningsfria bromsar var standard på 15-tumshjul. Ett tillgängligt alternativ för att uppgradera till 16-tumshjul fanns liksom.
Interiör

Insidan av tvådörrars pickup bara sitter tre personer . Den främre interiören tillgänglig 41.7 inches av benutrymme och 40 inches av huvudet utrymme utrymme. GMC pickup lastbilar var aldrig ansett lyxbilar och sällan presenterade uppsättning av bekvämligheter som finns i det inre av många lyxbilar. Insidan av Sierra var inte annorlunda. Standardfunktioner som ingår AM /FM kassettdäck, duk bänk sittplatser, tonade rutor och en intermittent torkare systemet. Tillgängliga uppgraderingar till inredningen ingår luftkonditionering, aluminiumfälgar, hink sittplatser, dimljus, dörrar makt och fönster, farthållare, tilt ratt, förstklassigt ljud och bogsering paket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142668.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.