Ställa en Hitch Equalizer Trailer

Equalizer är ett populärt märke av dragkrok som tjänar två gemensamma syften. En Equalizer skumt fördelas jämnt vikten på släpvagnen tungan över de främre och bakre axlarna på dragfordonet. Tongue vikt inte fördelas jämnt kan orsaka förrädisk verksamhet som kan orsaka en olycka. Svår trailer svajar kan orsaka att dragfordonet att tappa kontrollen. För att säkerställa den hitch fungerar korrekt, måste det ställas in rätt före resan. Saker du behöver
Mätning Brickor tejp
Skiftnyckel
Papper
Pencil
Visa fler instruktioner
1

Load alla önskade objekt du kommer att packa in i släpet och parkera släpet på en plan yta. Den Hitch arbetar med en båttrailer eller bil bogsera liksom. Använd ett måttband för att mäta alla fyra hörnen av dragfordonet från stötfångaren av trailern till marken. Skriv dessa mätningar ner på ett papper.
2

Anslut släpvagnsvikten distribuera staplarna till skumt och mäta höjden på fordonet. Använd måttband för att mäta avståndet från stötfångaren till marken. Fordonet bör släppa på alla fyra hörnen jämnt om dragkroken är korrekt inställd.
3 brickor

plats på skumt huvudet tills skumt anpassas till fordonets höjd på pjäsen av papper. Detta bör endast göras om den bakre delen av dragfordonet sänks mer än fordonets front när de utdelande barerna installerades. Upp till åtta brickor kan läggas till genom att lossa bultarna hitch huvudet. Lossa skruvarna med en skiftnyckel, vrida den moturs och luta huvudet framåt. Var noga med att dra åt bultarna, vrida nyckeln i medurs riktning.
4

Mät avstånden igen och se till att varje hörn är ännu. Finjustera justeringarna genom att ta bort eller lägga till brickor som i steg tre. Se till släpvagnsvikt sitter fast på fordonet med både skumt och ytterligare kedjor bryta ifall lasten kommer lossas från Fitch.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142665.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.