Ford Raptor Specifikationer

Med lanseringen av sin 2010 F-150 SVT Raptor lastbil, har Ford gett lastbil entusiaster en smak av allt i ett paket. Raptor är mer än bara en otäck snygga rida finns det gott om elaka i vad den levererar under huven också. Från dess hästkrafter och vridmomentet till dess off-road egenskaper, är Raptor handlar om prestanda. Även om du inte är en Ford person, det finns ingen förneka att Raptor har specs som imponerar. Motor

F-150 SVT Raptor drivs av en 5,4-liters, Triton, V-8 motor som genererar 320 hästkrafter och 390 foot-pounds av vridmoment. En uppgradering alternativet är en 6,2-liters motor för ännu fler hästkrafter och vridmoment. Den SVT Raptor annonserar sin bränsleeffektivitet som 15 miles per gallon i stadskörning och 21 miles per gallon på motorvägen.
Fjädring

Fox Racing Shox är mest känd för deras popularitet på motocross scenen nu, de är tillgängliga på en produktion lastbil för första gången någonsin. Dessa chocker ger en mjuk gång på vägen, men är byggda med terrängförhållanden i åtanke. Tillsammans med Rovfågel kontroll vapen och off-road däck, ger lastbilen 11.2 inches av resor i framvagnen, och 12,1 inches av resor i baksätet.
Off-Road Elements

Medan Ford anser att SVT Raptor är en daglig körning fordon, betonas det lastbilens terrängegenskaper och funktioner. Dessa inkluderar 35-tums, all-terrain däck, Hill Descent Control, en off-road-läge och ett främre hasplåt för att skydda motorn och främre underredet från off-road skador.
Tillgängliga färger

SVT Raptor levereras i standard svart och vit kropp färg, men också den mer iögonfallande smält apelsin tri-päls och blå låga.
Uppgraderingar

Raptor har tre huvudsakliga alternativ paket: lyx, yttre grafik och interiör accenter färg. Den lyx paketet är en $ 1950 uppgradering, som av 2010, och omfattar 10-ställning uppvärmda elmanövrerade stolar fram, dubbla temperaturkontroll, uppvärmda makt sidospeglar, justerbara pedaler makt och en Sony stereo.

Utsidan grafik paketet körs $ 1075 och har digitala lera grafik målade på sidorna av lastbilens rutan.

Slutligen kostar det inre färg accenter paketet $ 395 och inkluderar orange-accent framstolarna, baksätet och instrumentpanelen. Typiska F-150 uppgraderingar såsom en makt månen tak, baklucka steg, säng förlängare, backup kamera och navigationssystem finns också på extra kostnader.
Pris

Fords rekommenderade pris för basmodellen Raptor är $ 38.995, med valfria uppgraderingar kostar mer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142593.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.