Hur du fyller på en lastbil Bensin Tanker

Bensin tankbilar är konstruerade för att transportera stora mängder bränsle som lastas direkt i en tank som lastbilen drev. Däremot kan lastning bränsle på detta sätt skapa potentiella problem. Det är viktigt att lasta bränslet på ett säkert sätt, för att undvika eventuella faror med inläsning av en stor mängd av lättantändligt bränsle på ett ställe. Instruktioner
1

Fäst ångslangen från tubens plats för ångan munstycket på sidan av din tanker. Slangen omdirigerar överskottet ångan tillbaka in i garaget bränsletank, vilket säkerställer tankfartyget kan bära så mycket bränsle som möjligt.
2

Hook upp produkten slangen som bränslet kommer att flöda genom, att produkten munstycket sitter på sidan av fartyget.
3

Kontrollera att båda slangarna är åtdragna och säkrade vid varje ände och att packningarna är på plats för att förhindra att läckande bensin, vilket är extremt farligt.

4

Klättra upp några steg på tankfartyget rygg stege och titta precis ovanför ångan vent covers, som ligger på toppen av tankfartyget, eftersom bränslepumpar i. Leta efter läckande ånga, vilket indikeras av vågigt utseende luft runt ventilen täcker. Titta och lyssna efter eventuella bensin läcker. Stoppa lastning omedelbart, om läckage förekommer.
5

Haka loss slangarna när lastningen är klar. Tillbaka locken på leverantörens påfyllningsröret och ånga montering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142546.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.