Hur man lagrar en lastbil Camper

Vintern är på väg och din lastbil husbil behöver en säker plats att vila för säsongen. Den viktigaste aspekten av att lagra din husbil är en torr plats, som sprickor i skalet kommer att noggrant undersökas av vatten. Detta kan utlösa förödelse på din husbil, från ruttnande trä och elektriska system skadas vilket gör att hela strukturen oanvändbar och olämpliga att lyftas in i din lastbil igen. Lyckligtvis kan du vara bra att känna att du har lagrat det ordentligt i första hand. Saker du behöver
Camper står, 2 Review 4 - till 5-fot trappstege
Tarp stor nog att täcka hela camper med tie-down strängar
Visa fler instruktioner

1

spana ut ett bra ställe på din fastighet där du kan lämna husbil under en längre period. Med husbil fortfarande monterade på baksidan av din lastbil, tillbaka till den plats där du vill spara den. Sätt trucken i parken, stänga av den och dra åt parkeringsbromsen.
2

Sänk sommarlägret uttag till marken. Sakta lyfter den ur sängen, med början i den främre delen av husbilen, lyfta den 2 inches i taget. När camparen är 4 till 5 inches ovanför flaket, dra lastbilen helt borta från sommarlägret.
3

Placera en husbil stå nära dess bakre och den andra nära sommarlägret fronten. Långsamt sänka jacken tills husbil är helt sitter på läktaren. Dra jacken hela vägen upp.
4

Placera trappstege i ena änden av husbil, vik ut presenning och täcka så mycket yta som möjligt i detta läge. Flytta stegen och täcker mer av sommarlägret. Upprepa detta tills hela husbil topp är täckt.
5

Knyt ändarna av tarp till de fyra öglorna på sidorna av husbilen, och se till att tarp är tajt och kommer inte blåsa bort med kraftiga vindar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142432.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.