Instruktioner om hur du byter främre bromsbelägg på en 2003 Toyota Tundra

Den främre bromsen design på 2003 Toyota Tundra är väldigt användarvänlig och har använts av flera utländska biltillverkare, inklusive Nissan och Honda. Bromsoket behöver inte tas bort för att byta ut bromsbeläggen och inga specialiserade verktyg krävs för att slutföra jobbet. Denna enkla process tar mindre än en timme att slutföra. Saker du behöver
Jack
Jack står
rörtång
vass tång
Hammer
Visa fler instruktioner
1

bort framhjulen från tundran. Palla upp Tundra, och placera pallbockar ordentligt under lastbilen. Sänk bilen och ta bort hjulet och däcket montering.
2

bort bromsbeläggen, genom att dra den inre hållarklämman bort av två genomgående stift som håller dynorna på plats. Använd nål-tång. Samtidigt, avlägsna rattle-prevention fjäder som sitter på toppen av dynorna. Dra båda av de genomgående stiften ut ur bromsoket. Skjut kuddar ut på baksidan av bromsok, tillsammans med de två, bullerdämpande plattor som är på baksidan av dynorna. Lever bromsok tillbaka kolven med en hammare handtag.
3

Fäst bullerdämpande plattor på baksidan av den nya kuddar och skjut in dem i sina fästen inne i bromsoket. Sätt i de två genomgående stift och ersätta klippet pin hållaren. Använd spetstång som behövs, men i de flesta fallen hållaren clips passar för hand. Byt klippet skallra förebyggande.
4

Sätt tillbaka hjulet och däcket montering. Avlägsna domkraften och lägre lastbilen. Lätt pumpa bromspedalen som sittplats de nya beläggen innan körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142309.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.