Specifikationer för 3,5-liters Chevy Colorado

Chevy Colorado var utrustad med en 3,5-liters motor från 2004 till 2007, då den ersattes av en större motor. Under sin tid, förutsatt att 3,5-litersmotorn i Colorado med sin mest kraftfulla alternativet för hästkrafter och vridmoment tillsammans med klass-konkurrenskraftig bränsleekonomi. Den Colorado raden av lastbilar infördes av Chevrolet 2004 för att ersätta sin S-10 linje, enligt Edmunds. Prestanda Mätningar

Colorado 3,5-liters, inline sex-cylindriga motorn har variabel tidsinställning, dubbla överliggande kamaxlar och fyra ventiler per cylinder. Denna motor mäter 211 cubic inches. Peak hästkrafter mäter 220 vid 5600 rpm med maximal toquen av 225 foot-pounds vid 2.800 rpm. Borrning och slaglängd för 3,5-liters motorn mäter 3,66 inches med 4,01 inches. Motorn använder också en multi-point bränsleinsprutning för bättre acceleration.
Transmission Specifikationer

en femväxlad manuell växellåda eller en fyrväxlad automatlåda är tillgänglig med 3,5-liters Chevy Colorado motor. Fordonet har en 19-liters bränsletank och har en bränsleförbrukning på 18 miles per gallon i staden och 23 mpg på landsväg. Dessa siffror är desamma för båda överföringstyper, enligt Motor Trend.
Fjädring och bromstest

Colorado stöds av en oberoende triangellänkar fram uppskov med en stabilisator bar och spiralfjädrar. Fordonets fjädring bak är en stel-beam med bladfjädrar. Ett låsningsfritt bromssystem finns på alla fyra hjulen. Fordonet är utrustat med två skivbromsar och ett par ventilerande bromsar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142286.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.