Hur hittar man den Datum för församlingen på en Dodge Ram Truck

Veta datumet din Dodge Ram lastbil sattes ihop är viktigt för en rad olika skäl. Om du beställer reservdelar för din Ram, får veta tillverkningsdatum göra skillnaden mellan att få rätt del första gången och göra en annan resa till delar butik. Att veta det exakta datumet för tillverkningen kan också vara en viktig säkerhets faktor eftersom många återkallelsemeddelanden gäller för ett visst utbud av tillverkning datum. I USA, är fordonstillverkarna skyldiga att fästa en etikett fordon intyg till chaufför-side dörrposten. Etiketten innehåller all den information du behöver. Saker du behöver
Ficklampa
Förstoringsglas
Visa fler instruktioner
fordon med Certifieringsetikett
1

Öppna chaufför-sidan dörren din Dodge Ram lastbil och leta efter klistermärken eller etiketter som sitter på dörrkarmen.
2

Undersök Certifieringsetikett, med hjälp av en ficklampa och förstoringsglas om det behövs, och hitta den "Datum för MFR" rubrik.

3

Titta under "Datum för MFR" rubrik och anteckna det datum som skrivs ut där som det är tillverkningsdatum för ditt fordon.
4

Leta efter "MDH" rubrik på etiketten och anteckna den sexsiffriga koden efter rubriken. Denna kod är den tvåsiffriga månaden, tvåsiffrig dag och tvåsiffrig timme (i 24-timmars format) som bilen tillverkades.
5

Skriv tillverkning datum och klockslag i ett bekväm plats för framtida referens.
fordon utan Certifieringsetikett
6

Titta in i bilen genom vindrutan på förarsidan. Hitta metall taggen fästs på instrumentbrädan i närheten där vindrutan och instrumentbrädan möts.
7

Anteckna 17-siffriga koden stämplat i metallen taggen.
8

Identifiera den 10: e siffran i koden och korsreferens till den "Dodge Ram VIN avkodning" sida i avsnittet Resurser för att identifiera tillverkningsåret.
9

Skriv koderna i ett bra läge , såsom din instruktionsbok, för framtida referens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142278.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.