Caterpillar 3406 Diesel Motorspecifikationer

Caterpillar Inc. har varit en ledande tillverkare av tunga anläggnings-och gruvutrustning i över 80 år. Caterpillar tillverkar diesel-och gasmotorer samt industriella gasturbiner. Caterpillar 3406 dieselmotor tillverkades i olika modeller för användning i en mängd olika tillämpningar, inklusive marina, konkurrenskraftig och allrengöringsmedel användningsområden. Kolvar och Head
Specifikationer

för kolven för alla ändamål använda, 725-hästkrafter, 935 kubiktum högpresterande Caterpillar 3406B motorn inkluderar en 5,5-tums borrning och 14.6:1 kompressionsförhållande. Kronan av kolven är smitt stål, med en gjuten aluminium kjol. Den portad topp är polerad och ventilerna är tillverkade av stål och har tre vinklade säten. Tävlingen /street modell av Caterpillar 3406B motorn är 964 cubic inches och producerar 1.000 hästkrafter.
Vevaxel Fuel

Vevaxeln är balanserad med en 6,7 tums stroke. Motorn har en 11. 5 mm tunna insprutningssystem och en elektrisk bränslepump. Motorns dubbla bränslefilter är hi-effektivitet med vätskefyllda mätare, medan bränsleledningar består av rostfritt stål flätad med Teflon. Bränsle levereras via vinklade bränslemunstycken. Kammen lagren är tillverkade av rostfritt stål och aluminium tre-metal Babbitt
Cam och Block

. Babbittmetall hänvisar till en grupp av legeringar som består av tenn, koppar och andra metalliska element. Kammarna på tävlingen /gatan 3406B motorn har ett titan-nitrat beläggning och skärs med längre lober varaktighet avgaser. Blocket däcket är maskinen slipat. Räknaren och linje hål skärs från övre linjer presspassningsstift.
Andra 3406B Specifikationer

Stavarna i denna motor är kulbombade. De är en balanserad uppsättning stavar som beslagtas med mässingsbussningar. Motorn kan leverera upp till 600 hästkrafter när hjulen är på havsnivå och utomhus dag temperaturen är 70 ° C. avgastemperaturen för denna motor är 190 grader vattentemperatur.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142098.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.