Hur man installerar ett Skyjacker Single Steering Stabilizer för min 2001 Dodge

Styrningen stabilisator i din 2001 Dodge kan ersättas med en Skyjacker enhet. Eftermarknad styrning stabilisatorer är bättre utformade och bättre köregenskaper. Styrningen stabilisatorn fungerar som en stötdämpare i styrsystemet. Den är utformad för att eliminera vibrationer och skakningar i ratten. Skyjacker styrning stabilisatorer kan köpas online eller på någon prestanda lager. Installationen kan göras själv med de verktyg du redan har. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Vrid ratten så att däcken är rak som möjligt .
2

Leta stabilisatorn lager styrningen i din lastbil. Styrningen stabilisator ser ut som en stötdämpare och ansluter till ramen och dra länken. Den styrstag är länken som förbinder axeln till pitman armen.
3

Ta bort de två fästbultarna med en spärr och uttag. Ta styrningen stabilisatorn från fordonet.
4

Placera fästet som följde med styrningen stabilisatorn på ramen. Montera de medföljande skruvar, låsbrickor och muttrar genom fästet i ramen. Dra dem med ett Ratchet och uttag.
5

Placera fästet på styrstag och installera u-bultarna runt styrstag och i fästet. Montera låsbrickorna på de gängade ändarna av U-bultarna och installera muttrarna. Dra åt muttern för hand.
6

Placera styrningen stabilisatorn på fästena och montera bultarna genom styrningen stabilisatorn i fästena vid varje ände. Placera låsbrickorna på motsatta sidor och installera muttrarna. Dra åt bultarna med en spärr och uttag.
7

Skjut fästet på styrstag mot mitten av fordonet tills hälften av kolven är ur styrningen stabilisator. Använd ett måttband för att mäta avståndet. Dra åt bultarna med en Ratchet och uttag. Detta kommer att ge tillräckligt med kolvens rörelse när styrningen stabilisatorn komprimeras och utvidgades under svängar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142080.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.