Hur man bogsera med en pickup

bogsering av ett fordon med en pickup är relativt enkelt om du är ordentligt förberedd. Även om det finns många sätt att bogsera en bil, är det säkraste sättet att använda en släpvagn som har utformats för att stödja vikten av bilen som du transporterar. Använda en bil släpvagn hindrar inte resultatet av din pickup truck nästan lika mycket som några av de andra alternativ som finns för dig. Saker du behöver
säkerhetsremmar
Connector kedjor
Bilsläpkärra
Visa fler instruktioner
1

Hyra eller köpa en släpvagn som är speciellt gjorda för bogsering av ett fordon. Se till att den du väljer kommer med en uppsättning av ramper, så att du kan rulla bilen upp på trailern utan större ansträngning. Vissa vagnar kommer också utrustad med en bogsering vinsch, som kommer att hålla dig från att manuellt behöva driva fordonet.
2

Anslut släpets ljus kabel anslutnings-och dragkroksenhet på baksidan av lastbilen. Dragkroken passar över dragkulan eller krok på baksidan stötfångaren av pickup. Ljuset hookup är en honkontakt, in i vilken truckens hankontakten passar. Anslut eventuella säkerhets kedjor som ingick med släpet köp eller hyra, liksom.
3

Långsamt kör, eller vinsch, bilen upp på trailern, och fäst den med säkerhet remmar och inkluderade kedjor. Placera fordonet i parken, och dra åt parkeringsbromsen att förhindra att bilen rullar baklänges.
4

Lift eller ta bort ramperna från baksidan av trailern. Din pickup kommer nu vara redo att transportera fordonet till sin nya destination. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142075.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.