Hur man identifierar en 1986 Ford Pickup

1986 Ford F-seriens lastbilar anses den sjunde generationen, och tillsammans med Ranger, är Econoline och Bronco modeller, identifieras på samma sätt. Många biltillverkare utformar sina fordon på ett liknande sätt för år i rad, vilket gör smärre förändringar längs vägen, 1986 Fords är inget undantag. Enligt Ford Truck hemsida, är alla modellerade efter 1984 versionen med mycket små förändringar och avkoda Vehicle Identification Number, eller VIN, är den säkraste metoden för identifiering. Tolka den 17-siffriga koden görs enkelt med hjälp av en Ford lastbil VIN-kod diagrammet. Saker du behöver Begagnad Ford lastbil VIN avkodning diagram
Visa fler instruktioner
1

Leta reda på VIN plattan. Det ligger inne i hytten på förarsidan streck. Eftersom den är monterad mycket nära vindrutan, är det bästa sättet att visa det att se ut genom vindrutan.
2

Identifiera koden. Arrangeras med andra koder och information består VIN av 17 siffror och bokstäver, eller lägen-vardera utser en viktig del av identifieringen pusslet. Cross-referens här koden med en Ford lastbil VIN avkodare liknar en finns på The Ranger Station webbplats (se Referenser).
3

avkoda VIN-nummer. Ranger Station avkodar VIN enligt följande: Poster 1 till 3 är tillverkning plats, är läget 4 för betyg lastbilsvikt, positionerna 5 till 7 är för fordonet linjen, serier och kroppstyp, "X17" betecknar en F-150 super -cab. Position 9 är irrelevant och position 10 anger året, börjar med "A" för 1980 - "G" står för 1986. Resten av koden innebär anläggningens lokalisering och den sekventiella fordonet koden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142034.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.