Hur man lägger ner sitsen på en Dodge Ram Extended Cab

Dodge introducerade Ram lastbil 1981. Ursprungligen kallades "Dodge Ram", har lastbilen blivit ett eget varumärke som helt enkelt kallas "Ram". The Ram lastbil erbjuder många uppgraderingar och stilar kropp. En stil är den förlängda hytten som erbjuder andra raden sittplatser bakom förar-och passagerarsätet. Den andra sätesraden är justerbar för komfort och kan även ligga ner. Om sätena i bilen erbjuder mer utrymme och tar bara en minut att utföra. Instruktioner
1

Öppna båda din Dodge RAM bakdörrar.
2

Leta stolen frånkopplingssladden. Detta kommer att vara i en av två platser. Släppet sladden kommer att vara på sidan av sätet som är vänd mot dörren, om sätena är uppdelad i två separata säten. Om din Ram har en bänk, kommer lanseringen sladden hänga direkt bakom ryggstödet, i mitten, mellan huvudet vilar.
3

Dra i sladden borta från sitsen tills du känner sitsen dyker något upp. Du kan också höra ett klick när sätet utgåvan låser sitsen.
4

Tryck ryggstödet nedåt, mot framsidan av lastbilen, bakifrån tills den ligger plant mot den nedre halvan av sitsen.
5

Lyft den nedre halvan av sätet upp av den bakre änden, närmast botten av lastbilen, och driva den framåt. Sätet fälls upp bakom framstolarna för förvaring. Du kan hålla sätena ner platt enligt instruktionerna i steg 4 om du föredrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142030.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.