Kenworth Exhaust Tips

Kenworth lastbil Företaget tillverkar medeltunga-och tunga semi-lastbilar används främst med släp för att transportera varor av alla slag. En av de mest utmärkande dragen för en Kenworth lastbil är avgaserna stil - det består av två avgasrör, vanligen en resa upp endera sidan av baksidan av hytten. Spetsarna på dessa avgasrör kan variera - de är lätt anpassas - men varje design i grundform tjänar syftet att skydda avgassystemet. Böjd \\ Turnout Stack

En böjd skorsten eller valdeltagandet stack är en skorsten vid vilken toppen av stacken har en rundad kurva till det, pekade tillbaka och ibland något åt ​​sidan. Riktningen av kurvan hjälper till att rikta avgas och buller bort från hytten av trucken. Kurvan hindrar också regn, vilket kan skada ljuddämparen, från att komma in i avgasröret.
Megafon Stack

en megafon stack har en skarp kurva till den nära toppen av stacken, och röret sträcker sig längre ut efter kurvan än de andra typerna slutrör. Detta gör det möjligt att avgas-och buller som skall bättre riktad bort från hytten och även bort från släpvagnen bogseras. Böjen i stapeln hindrar regn från att komma in i avgasröret.
Snedskurna \\ Angle Cut Stack

sneda eller vinkeln cut stack är ett som är bara skuren i en vinkel vid toppen av stacken. En sneda eller vinkel skuren stack gör lite i termer av att rikta avgas-och buller, och stapeln kommer inte att hindra regn eller något annat för den delen kommer in i avgasröret. Denna typ av slutrör tjänar inget annat än en kosmetisk fördel över en enkel lager rak stacken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142000.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.