Hur du lagrar en pickup för Winter

Många förare i kallare områden sätter sina varma vädret fordon i lager för vintermånaderna, och av goda skäl. Enligt en artikel publicerad på Autotroplis.com, bilar som omfattas av stränga vintrar är sannolikt att uppleva rost, korrosion, missfärgning, knäckt vinyl, minskat däckens funktion och dålig vätska funktion. Genom att lagra din pickup ordentligt under vintern, kommer du att kunna njuta av det utan problem när våren kommer. Instruktioner
1

registrera alla ändringar du gör i din lastbil i en anteckningsbok för referens under våren. På så sätt kommer du undvika att behöva dra över och rensa ditt avgasrör på väg till jobbet när du tar lastbilen ur lagring.
2

Ändra din lastbil olja och filter, även om det inte är grund för ett oljebyte. Lämnar oljan i motorn under vintern gör att smuts och föroreningar att samla in och skada motorn.
3

Lägg en behållare av bränsle stabilisator till din bränsletank. Sedan fylla din tank helt med gas och Joyride i några minuter, vilket gör att bränslet stabilisator för att göra sin väg genom hela bränslesystemet.
4

Toppa alla vätskor. Byt ut din vätska sommar bricka med en som inte kommer att frysa. Töm kylsystemet och fyll den med en frostskyddsmedel som skyddar den från rost.
5

Koppla och ta bort batteriet. Förvara den inomhus, med hjälp av en batteriladdare för att säkerställa att den bibehåller sin laddning under hela vintern.
6

Rengör insidan av din bil. Dubbelkolla under sätena för smulor eller matrester som kommer att locka gnagare. Tvätta hytten och säng noggrant för att avlägsna allt damm, smuts och sediment. Applicera vaxet och ge gott om tid att torka.
7

Spraya utsidan med ett rostskyddsmedel. Använd WD-40 för att hålla alla gångjärn och trånga hörn välsmord.
8

Torka alla gummidelar fordon med en gummi dressing att hindra dem från uttorkning. Coat någon vinyl i det inre av lastbilen med en vinyl konserveringsmedel.
9

Park din bil i en ren garage eller förrådsbyggnad. Medan vissa föredrar att lämna bilen på domkrafter och ta bort hjulen, är detta inte nödvändigt om du bara lagra bilen för ett par månader. Bara overinflate dina däck med 5 och 8 kg. av luft för att hålla dem från att gå platt.
10

Anslut avgasröret och andra öppningar med stålull för att hålla gnagare ut. Placera några malpåse under huven.
11

knäcka din lastbilens fönster delvis för att möjliggöra luftcirkulation.
12

Täck ditt lastbil med ett ventilerande tyg fordon lock. Presenningar och plast kan fälla fukt eller repa utsidan.
13

Ring ditt försäkringsbolag för att ta reda på om du är berättigad till en försäkring rabatt när du lagrar din bil. Men inte avbryta din försäkring helt. En parkerad bil kan fortfarande lätt rulla, falla av uttag eller har ett trasigt fönster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141894.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.