Hur fixar min 2005 Dodge 3500 Baklysen på ett flak

Det vanligaste exemplar av problem bakljus på en 2005 Dodge 3500 - eller ett fordon, för den delen - är en trasig glödlampa. Byta glödlampa på din Dodge 3500 är något du kan göra själv på bara några minuter. Allt du behöver är en skruvmejsel och en ny glödlampa och du kommer vara redo att komma tillbaka på vägen igen. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
ersätter 3057 glödlampa
Visa fler instruktioner
1

Stäng av lastbilens motor. Ta bort de två skruvarna som passerar genom bädden sheetmetal.
2

Dra kåpan rakt ut från kroppen. Om höljet dras i vinkel, kan locators skadas. Skjut det röda låset glider in på kontakten och ta bort höljet från fordonet.
3

Ta bort de fyra skruvarna från glödlampan remsan i huset. Dra önskade glödlampan rakt ut från glödlampan strip. Den övre lampan är parken /varv /fara glödlampa. Centret glödlampan är stopp /sidemarker glödlampa. Den nedre lampan är det back-up glödlampa. Alla tre lampor använder en 3057 glödlampa.
4

Placera en ny glödlampa i remsan. Sätt tillbaka de fyra skruvarna och sätt tillbaka kontakten till huset. Placera huset tillbaka in i kroppen på lastbilen. Håll höljet på plats, fast båda skruvarna, med början den övre skruven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141859.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.