Hur du ändrar Radio i en 1991 Nissan Truck

A 1991 Nissan lastbil inte är utrustade med de alternativ som erbjuds i nyare fordon. Men en CD-spelare, MP3-ingång, GPS och Bluetooth kan erhållas genom att ersätta fabriken stereo i din lastbil med en eftermarknad stereo, vilket kan ge bättre kvalitet, större makt och fler alternativ. Nya stereoapparater finns färdiga att installera, så bara en skruvmejsel och adaptrar behövs för att ersätta fabriken stereon i 1991 Nissan. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batteripolen för att förhindra oavsiktlig elstötar. Ta bort askkoppen, skruven exponeras i det övre högra hörnet på radio och de två skruvarna från botten av beklädnaden med en stjärnskruvmejsel. Ta sedan bort beklädnaden.
2

Ta bort skruvarna som håller fabriken stereo med en stjärnskruvmejsel och dra stereo från dess plats.
3

Koppla ur fabriken stereo från sitt kabelnät. Koppla antennen.
4

Anslut den befintliga stereo ledningar till ett kabelnät adapter. Fäst frontpanelen adapter i den främre av stereon montering.
5

Anslut den nya stereo ledningar till kabelnätet adaptern. Koppla in antennkabeln. Sätt in den nya stereon i fronten adaptern.
6

Testa stereon innan det fästs på plats. När du är säker på att stereon fungerar, byt ut den kåpa, skruvar och askkopp. Återanslut truckens batteri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141808.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.