Toyota Tacoma X Runner specifikation

Utvecklad och tillverkad av Toyota, är X-Runner en variant av Tacoma lastbilsmodell. Designad för konsumenter med lowrider bil smaker, men en brist på vilja att förändra sitt fordon, är det X-Runner utrustad med en trim paket för att ge 2-by-4 lastbil en sänkt look utan en förändring i hanteringen. Även den delar många av samma funktioner som andra Tacoma modeller, det finns specifikationer som gör att X-Runner sticker ut. Motor och växellåda

X-löpare säljs med en standard 4-liters, V6-motor och sexväxlad manuell växellåda. Vid 5.200 varv per minut, är V6-motorn kan producera maximalt 236 hästkrafter. Motorn körs på blyfri 87 bensin som matas till den av ett elektroniskt bränsleinsprutningssystem från en 21,1-liters bränsletank. X-Runner har en 358,7 mil cruising intervall med en stad /landsväg bränsleekonomi av 15 och 19 miles, respektive.
bromsar, styrning, fjädring och däck

X-Löpare utnyttjar en skiva bromssystem för framhjulen och en trumma systemet för den bakre. En kuggstångsdrivna styrsystem möjliggör höger och vänster styrning diameter 42 grader. Suspension är oberoende i fronten och bor i den bakre. Fordonet sitter på personbilsdäck med en 45 aspekt ration, 255 mm bredd och 18-tums diameter.
Mått och vikt

välfylld på vätskor, leveransen vikt för X-Runner är 3,805 pounds. Fordonet har en längd på 208,1 inches med en höjd 65,6 inches och bredd av 74 inches. Markfrigången är 7,5 inches och hjulbasen är 127.4 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141734.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.