Hur du justerar en Silverado Seat

Chevrolet Silverado lastbilar har en mängd adjustors på sätena för att göra din körning och ridning erfarenhet så bekväm som möjligt. Medan vissa av de Silverado fordon kommer med bara de vanliga alternativ såsom en lutning funktion och förmågan att scoot stolen framåt och bakåt, kommer vissa Silverado lastbilar utrustade med framstolar med minne som kan anpassas till den enskilda förare och deras personliga preferenser. Framstolar med minne kan du omedelbart justera ryggstödet till önskade inställningar även om någon annan kör fordonet och ändrar inställningarna. Instruktioner
1

Ange Chevy Silverado och sitta i förarsätet. Justera lutinställningarna och framåt /bakåt justeringar om du är i en standard Silverado, och vrid på ratten för att justera ryggradens kontroll för anpassningsbara back komfort.
2

Undersök stolen att avgöra om du är behandlar framstolar med minne. Leta kontrollerna Sätes på förarsidans dörr panel, där du kommer att se en plats ikon med en knapp märkt "1" och en annan knapp märkt "2".
3

Starta motorn och justera sätet till önskad position med sätet kontroller sitter på förarsidan av sätet. Tryck in den nedre listen framåt flytta stolen framåt av fordonet eller för den bakåt för att flytta stolen bakåt av trucken. Tryck på bar ner för att göra stolen går ner, eller dra den uppåt för att höja nivån på sätet.
4

Tryck den bakre baren på sätet kontrollerar att luta ryggstödet, medan den cirkulära pilar justera sätet ländryggen. Justera trycket tills du hittar en position som passar krökning av ryggen och känns bekväm. Lagra inställningarna i den första positionen i minnet sätet. Tryck på "1" knappen och håll den i 3 eller 4 sekunder tills du hör ett klockspel som indikerar att din plats är programmerad med dina personliga inställningar. Lagra en annan inställning för en annan förare i "2" plats och tryck på motsvarande knapp beroende på vem som ska köra fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141721.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.