1999 Ford Explorer Sport specifikation

1999 Ford Explorer Sport fordon är en sport utility vehicle (SUV), med fyrhjulsdrift och en tillräckligt kraftfull motor för att göra det till en mångsidig för familjer eller den aktiva enskilda. Ford Explorer kan gå 0-37 mph på 8,7 sekunder, vilket betyder att den har befogenhet att prestera bra i en mängd olika situationer. Medan fordonet kan anpassas för att passa dina behov, det finns standardiserade specifikationer för fordonet. Motor och växellåda

1999 Ford Explorer basmodellen kommer med 4,06 cylindrig motor, som är kapabel av 160 hk. Kunderna kan välja mellan en femväxlad manuell växellåda eller en femstegad automatlåda. För manuell växellåda Explorers, blir bilen cirka 13 mpg i staden och 9 mpg på landsväg. Den automatiska växellådan fordon får runt 15 mpg i staden och 11 mpg på landsväg. Addera Interiör och bekvämligheter

Alla modeller är utrustade med luftkonditionering, c-lås, makt fönster, elspeglar med möjlighet att lägga till farthållaren. Ford Explorer sitter fem personer bekvämt. Kunderna kan välja att uppgradera ljudsystemet till en CD-växlare och lägga en måne tak.
Safety

Medföljer alla modeller är en förare airbag, passagerarkrockkudde och ett larmsystem för att skydda mot tjuvar. Kunderna har möjlighet att lägga sidokrockkuddar. National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) har betygsatt dem fyra stjärnor av fem för förare fram säkerhet och passagerare fram säkerhet, enligt MSN Auto. Bilen levereras med trepunkts säkerhetsbälten, utom den bakre mittsätet, som har ett höftbälte.
Mått & släpvagnsvikt

Fordonet väger omkring 5,030 lb och kan bogsera en släpvagn med en maximal vikt på £ 900 Den främre benutrymme är 52 inches, medan den bakre benutrymme har 42 inches av benutrymme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141610.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.