Jämförelser av Small 4WD Lastbilar

Hjälpa vänner flyttar, är bland de användningsområden för en pickup med fyrhjulsdrift hämta hem en stor möbel och köra off-road. Om du vill köpa en lastbil, full-size modeller är inte ditt enda alternativ. Den 2011 fordon marknaden omfattar flera mindre modeller som erbjuder fyrhjulsdrift. 2011 Ford Ranger

Fyrhjulsdrift finns på XLT och idrott utföranden av 2011 Ford Ranger. Båda är fyra-dörrars modeller med sexcylindriga motorer. Båda fyra-hjulsdrivna Rangers erbjuder manuella och automatiska växellådor, samt 6-fot lådor. Med en manuell växellåda, har Ranger Sport ett tillverkarens föreslagna grundpris på $ 26.025, medan Ranger XLT startar på $ 25,015.

En fyra-wheel-drive Ranger med en automatisk växellåda och sexcylindriga motorn blir 14 miles per gallon (mpg) i staden och 18 på motorvägen, enligt regeringens bränsleekonomi hemsida. Alternativ som finns på Ranger inkluderar en glidande bakruta, barer steg trimmas i krom och en säng liner.
2011 Nissan Frontier

Shoppers kan välja mellan fem olika utrustningsnivåer för 2011 Nissan Frontier, och fyra av dem har en fyra-wheel-drive alternativet. De gränser inkluderar sexcylindriga motorer, samt manuella och automatiska val transmission. En tvådörrars Frontier King Cab SV med en manuell växellåda, sex cylindrar och fyrhjulsdrift har en tillverkares bas pris på $ 24,220. A 2011 Frontier Crew Cab SL med fyra dörrar och en automatisk växellåda startar på $ 31,080.

Nissan webbplats visar en Frontier Pro-X med fyrhjulsdrift kommer att leverera 14 mpg i staden och 19 på motorvägen. Kunderna kan lägga till ett verktyg paket till sina gränser som inkluderar ljud kontroller på ratten, en sex-CD-ljudsystem, en automatisk avbländning översyn spegel och en påsprutade sängen liner. En moonroof alternativ finns också.
2011 Toyota Tacoma

Av de fyra utföranden finns på en 2011 Toyota Tacoma, endast Tacoma X-Runner saknar en fyra-wheel-drive alternativet. Den Tacoma Regular Cab erbjuder endast en fyrcylindrig motor, och Double Cab har bara en sexcylindrig alternativ i fyrhjulsdrift. Köpare av Tacoma Åtkomst Cab kan välja antingen motorn. Alla fyra-hjulsdrivna utföranden erbjuda automatiska och manuella växellådor. A 2011 Toyota Regular Cab med en manuell växellåda har en tillverkaren rekommenderat pris på $ 21.190, medan Tacoma Double Cab med en automatlåda och sexcylindrig motor har ett grundpris på $ 29,070.

En fyra-wheel- drive Tacoma med en sexcylindrig motor producerar 16 stad och 20 motorväg MPG, enligt regeringens siffror. Alternativ finns på fyra-hjulsdrivna Tacomas inkludera avlägsna keylees posten, ljudkontroller monterade på ratten, ett glidande bakruta och makt utanför speglarna. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141532.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.