Hur du väljer en Pickup för bogsering

Pickup lastbilar kan användas för en mängd olika ändamål, såsom dragande tung utrustning, driva ett företag eller bogsering en stor belastning som en standard-sized fordonet sannolikt inte skulle kunna hantera. Om dragkapacitet är särskilt viktigt för dig i en pickup, då du faktiskt kan köpa lastbilen bygger nästan uteslutande på dess bogsering kapacitet. Vissa objekt du kan behöva bogsera inkludera en båt, husvagn släpvagn eller lagringsenhet. Instruktioner
1

räkna ut vad du kommer att bli bogsering med din pickup och den ungefärliga vikten på din last. Detta kommer att hjälpa dig att hitta en lastbil med lämplig maximal dragkapacitet.
2

Ta reda på vad dragkapacitet är för pickup du funderar. Alla märken och modeller kommer att vara lite annorlunda, men i allmänhet, kompakta lastbilar har en dragkapacitet på cirka 4000 pounds eller mer. Fullstora lastbilar har en dragkapacitet på ca 8000 pounds eller mer. Välj en tung lastbil om du behöver dra en mycket tung belastning, t.ex. 16.000 19.000 pounds.
3

uppmärksamma den typ av motor som finns i de pickup lastbilar du är överväger. Mer kraftfulla motorer kommer att kunna dra mer med mindre belastning på fordonet. I allmänhet är en dieselmotor det bästa valet för bogsering kapacitet.
4

Leta efter pickup bilar som har automatisk växellåda, i stället för en manuell växellåda. Den automatiska växellådan låter pickup truck att dra mer i vikt med mindre belastning.
5

Hitta en lastbil som har ett femte hjul dragkrok för större dragkapacitet. Den skumt ska hittas i bagageutrymmet rutan, snarare än nära stötfångaren där kulan hittas.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141512.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.