Toyota Pickup Problem Transmission

Toyota pickup är känd för sin hållbarhet, men det har varit några problem med sändningen som åkare har upptäckts i varje Toyota pickup. 2010 års modell Tacoma har återkallats för problem gaspedal och kablage problem, men många Toyota lastbil ägare finner liknande transmission problem såsom att hoppa ur växel och tätningar läcker. Hoppa ur växel

Många Toyota Tacoma pickup ägare har funnit att deras manuell växellåda börjar att hoppa eller dyka ur växel när du använder trucken. Det är möjligt att kugghjulet låstapp skadas men Tacoma ägare har funnit att det är helt enkelt växelspaken säte som har blivit slitna med tiden. Som av 2010, kostar en del bara $ 20 på Toyota återförsäljare och kan installeras enkelt, men ägaren måste mekaniskt benägna att arbeta på deras Toyota pickup.
Transmission Fluid

Toyota pickup har varit känt för att börja läcka transmissionsolja från de främre och bakre tätningar i transmissionen särskilt i de fyrhjulsdrivna lastbilar. Detta gör att transmissionsolja ta slut skapar långsam uppstart av pickup eller en gnisslande ljud vid växling. Om transmissionsolja blir för låg, kommer Toyota truck flyttar inte alls. Toyota pickup ägare bör kontrollera nivån på transmissionsolja innan utreda vidare. Om vätskan är låg, måste ägaren använda antingen GL4 eller GL5 transmissionsolja som tillverkaren rekommenderar.
Fluid Burnt

syfte att överföra vätska inuti Toyota pickup är att smörja kugghjulen och hålla temperaturen inne i transmissionen från att bli för varm. Temperaturen inuti transmissionshöljet kan bli varmare om lastbilen används oftare än förväntat. Ju hårdare Toyota arbetade varmare överföringen blir och kan bränna transmissionsolja. Denna förbränning av transmissionen får de redskap att bära snabbare, blir reglagemanövrerna svårt eller växlarna börjar skifta snabbare än de är väl att, vilket gör att motorn stannar. Dra dip-stick för att kontrollera nivån transmissionsolja och se om färgen ser mörkare än normalt eller luktar som om det är bränd. Om antingen transmissionsolja luktar bränt eller ser mörkare, nästan svart, sedan Toyota pickup måste ha vätska förändrats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141335.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.