Typer av bärgningsbilar

En bärgningsbil , även kallad en sabotör eller en bärgningsbil , är ett fordon som används för att transportera andra fordon från en plats till en annan . Bärgningsbilar används för olika ändamål , men de vanligaste användningsområdena är i fall av kollisioner eller haverier , eller när ett fordon är att ta bort för juridisk reasons.There finns tre huvudtyper av en bärgningsbil . Den Over - Lift Truck

over - lift bärgningsbil är det mest populära bärgningsbil typ . Den lyfter den främre delen av det fordon som skall bogseras med hjälp av en kran, som är monterad på baksidan av den bärgningsbil . Det dragna fordonet är fäst vid bärgningsbil via en dragkrok . .
Under - Lift Truck

i - lyft bärgningsbil är en annan populär bärgningsbil typ I motsats till den över -lyft bärgningsbil , fäster det det dragna fordonets inte med en hiss, men med en arm som sträcker sig från baksidan av lastbilen. Denna arm går sedan under dragna fordonet , lyfta den på hjul, chassi eller andra delar av fordonet .
Tilt-och Slide Tray Truck

lutningen och glidbricka bärgningsbil typ har en bricka kropp , som aktörer i lastbilen kan flytta tillbaka och luta , låta den bakre änden av tråget vila på marken . Då släpfordon kan vinschas upp på facket , facket upp på chassiet och säkras för resor .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141334.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.