Hur du gör din egen Rack Pickup Truck Från Wood

Om du behöver ett ställ för din pickup, men kan inte hitta en för dina behov, bygga din egen i trä. Konstruera den med lätt lumber såsom gran för att göra det lättare att ta bort när det blir nödvändigt. De flesta gör-det-själv husägare med pickup lastbilar kan bygga ett rack i massivt virke som kommer att tjäna många syften. Den grundläggande utformningen av alla rack pickup gör det lätt att ändra till dina specifika behov. Saker du behöver
12 dubbar, 2-av-4-av-120 inches
Electric geringssåg
borrmaskin med variabel hastighet
Philips huvud skruvspets
16 däck skruvar, 2 1 /2-tums
16 däck skruvar, 3 tum
Show More Instruktioner
en

Mät avståndet från golvet av bädden till toppen av hytten och tillsätt 12 inches . Skär fyra bitar från 2-by-4 timmer till denna längd med elektrisk geringssåg och märka dem som inlägg. Mät avståndet mellan sidorna av sängen på toppen. Skär fyra 2-by-4 dubbar på att mätning och märka dem som tvärbalkar.
2

Ta måttet från toppen av bädden bakom hytten på insidan av bakluckan. Lägg 12 inches och skär två 2-by-4s och sedan subtrahera 3 inches och skär två mer. Märk de två första som de övre stängerna och de andra två som botten skenor.
3

Sätt två av stolparna på ett arbetsbord med en 3 1/2 tums uppåt. Märk ett ände som toppen av stolparna. Mät från toppen av stolparna och göra en markering på 3 1/2 inches. Placera en tvärbalk på stolpen så en 3 1/2 tums sidan av den tvärgående delen är mot 3 1/2 tums sidan av stolparna.
4

Justera stolparna så att de är i jämnhöjd med ändarna på den tvärgående delen. Justera tvärbalk så det är på de märken som gjordes vid 3 1/2 inches på stolparna. Fäst tvärbalken vid stolparna med de 2 1/2 tums däck skruvar. Detta är den högsta av racket. Upprepa detta med den andra stolpen och tvärbalken.
5

Gör en markering från botten av de tjänster som är lika med avståndet från golvet i sängen till toppen av hjulhusen. Säkra de återstående tvärbalkar på dessa märken som du gjorde de andra. Stand de inlägg som efter håltagning upprätt.
6

Placera en 1 1/2-inch sidan av en av de undre skenor på toppen av den nedre tvärbalken så slutet av bottenskena butts den 3 1/2 -tums sida om stolpen. Gör 3 1/2-tums sidan av den undre skenan även med den yttre kanten av stolpen och fäst den vid stolpen med 3 tums däck skruvar. Upprepa detta med den återstående nedre skenan.
7

Ställ de bästa skenorna ovanpå de bästa tvärbalkar så en 3 1/2 tums sidan av skenan är mot 1 1/2-tums sidan av stolparna. Tillåt 12 inches av skenan för att hänga förbi ett av de inlägg som efter håltagning och fäst den vid stolpen med 3 tums däck skruvar. Gör den andra änden av den övre skenan jämnhöjd med 3 1/2 tums sida om stolpen och fäst den på samma sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141333.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.