Sportz Truck Tält II Instruktioner

flaket tält har flera fördelar jämfört med traditionella tält. Den Sportz Truck Tält II passar i en liten duffel väska för enkel transport och inkluderar en skugga markis. Truck tält eliminera behovet av ett torrt område som är nivån för sovkomfort på marken. En person kan sätta upp en lastbil tält i sängen i någon plats att lastbilen kan resa. Saker du behöver
Gummiklubba
Visa fler instruktioner
1

Öppna trucken bakluckan så bakluckan är horisontellt mot marken.
2 < p> Lägg ut tältet inuti flaket med dörren vänd mot bakluckan. Vik tältet i flaket. Tält sidorna kommer att överlappa flaket.
3

Hook tre spännband på höger sida av flaket. Krok en framtill och baktill på bilen kroppen och mittenremmen till hjulet väl. Upprepa denna process för tre vänster fästa band.
4

Skjut den manliga änden av den högra bakre fästband bakom stötfångaren. Skjut den manliga änden av bandet i honänden över bakluckan. Det finns ett hörbart klick när remmen är säker. Upprepa denna process för mitten och vänster bakre rem installation.
5

Infoga en grå stolpe in i tältet ärmen på höger sida av trucken från lastbilen bakifrån. Skjut stången genom hylsan till öppningen i mitten; trä den genom hylsan direkt framför den för att skjuta stången helt i hylsan mot lastbilshytt. Upprepa denna process för de ytterligare tre grå stolpar fram, vänster och baksidan av tältet.
6

Öppna tältöppningen och bära svart påle i tältet. Placera vardera änden av den svarta polen i rockärmen. Skjut stången i mitten av tältet och linda kardborreknäppning runt den för att säkra på plats.
7

Rulla ut förtältet och dra den till den bakre delen av bakluckan. Sätt den punkt av de två markis polerna genom en krage i varje sida. Linda en guide rep kring spetsen av varje pol skjuter ut genom genomföringen på toppen.
8

Placera vardera av de två tapparna på andra änden av styrrepet på marken och pund ner med en gummiklubba.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141300.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.