Hur man förbereder en Sport Trac för bogsering

Olika typer av fordon används för olika uppgifter. Till exempel är det Sport Trac en lastbil som erbjuds av Ford som kan användas för att dra hundratals pounds av last. Det kan också användas för att dra släpvagnar. Innan du kan använda din Ford Sport Trac för bogsering släpvagnar, måste du tillräckligt förbereda för denna uppgift. Detta hjälper till att skydda din Sport Trac så att du kan fortsätta att använda det för din dragande och bogsering behov. Saker du behöver
Säkerhetskedjor
Visa fler instruktioner
1

Bestäm ungefärlig vikt på vad du planerar att bogsera. Din Sport Trac är gjord för att dra upp till 7,160 pounds. Ta reda på om du behöver installera ett extra bromssystem
2

. Ford rekommenderar att ytterligare ett system installeras av en kvalificerad tekniker om du är bogsering mer än 1500 pounds. Din Sport Trac borde ha elektroniskt styrda bromsar och bromsar överspänningsskydd för extra säkerhet.
3

Bifoga din säkerhet kedjorna till rammonterade skumt på din idrott Trac innan bogsering.

4

bort all annan last från Sport Trac innan bogsering. Se till att ingen extra vikt läggs på din bil för att undvika onödig stress.
5

Kontrollera däcktrycket på din Sport Trac innan bogsering en tung belastning. Om det är för mycket tryck i däcken, kommer de slits ut snabbare. Inte tillräckligt tryck kan leda till att du faktiskt förlora kontrollen över din Sport Trac medan bogsering.
6

Håll en full-size reservdäck i din Sport Trac medan bogsering. Försök inte att dra på en tillfällig däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141274.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.