F150 elektriska fönster Installation i

Önskar att du hade makten fönster i din lastbil? Fönsterhissarna är en lyx som finns i de flesta senare-modell lastbilar och bilar som tillför lätt och bekvämt att justera fönstren i bilen. Installera eftermarknaden fönsterhissarna på en Ford F150 kräver en elektrisk fönster kit finns från en Ford-återförsäljare eller eftermarknaden auto-delar butik. Installationen kräver viss mekanisk förmåga och en grundläggande förståelse för bilens elektriska system. Saker du behöver
Elektriska fönster kit
Wiring kontaktdon
eltejp
Löd
Märkpenna
blå maskeringstejp
1/4-tums borr och borra
Hammer och liten punsch
Basic auto verktygslåda innehållande skruvmejslar, Hylsnyckel, hylsor
Visa fler instruktioner
bort Manuell dörrbeslag
1

Läs bruksanvisningen som medföljer med den elektriska fönsterhissen kit grundligt. Det är viktigt att bekanta dig med hela processen innan du påbörjar installationen.
2

bort dörrpanelerna att få tillgång till insidan av dörrarna. Ta dörrhandtag och vevar fönster innan du tar bort panelerna. Varje panel hålls på plats med flera klipp.
3

Markera dörren bar handtaget justeras med en märkpenna. Detta kommer att göra att installera om handtaget lättare senare. Öppna sitt klipp och ta bort stången.
4

Avlägsna ångspärr och försiktigt åt sidan.
5

bort de manuella fönster tillsynsmyndigheter från dörrarna genom att rulla fönstret ner några inches så muttern som håller kanalen till glas linjer upp med hålet intill högtalaren. Tejpa fönsterglaset på plats med blå maskeringstejp för att hålla den från att flytta. Ta bort de två muttrarna, och borra upp alla fyra nitarna som håller regulatorn kroppen på plats, köp 6

med en 1/4- tums borr. Ream upp hålen så att de är tydliga för alla återstående nitar och ta bort den manuella fönsterhissen från dörren.
7

Tryck ner fliken på änden av kanalerna med en hammare och punch för att göra plats för den nya hårdvaran för att glida in i spåren. Addera Installera Maskin
8

Fäst den nya elektriska fönsterhissen till kanalerna och böj flikarna tillbaka ut.

9

Fäst de blå och svarta kablarna till motorn enligt fönstret-kit tillverkarens schema.
10

Sätt den nya enheten i dörren i samma riktning den gamla var och kopplar in den igen med samma nötter från steg 6 i avsnitt 1.
11

Line fyra reglar upp där nitarna var och använda nötterna i satsen för att säkra dem på plats.

12

Passa fönsterglaset med spåret och sätt tillbaka.
Elektriska anslutningar
13

Använd ledningsnätet i kitet och mata den genom det vadderade hålet på framsidan av dörrkarmen upp under instrumentbrädan, undvika viktiga poster såsom bromsar och pedaler gas, och få tillgång till tändkablar på rattstången.
14

Konsultera kopplingsschema för lastbilen innan du ansluter kablarna. Anslut strömkabeln till tändningen tråd, vilket kommer att ge ström till fönstren först när de nyckeln är i tändningsläge, och anslut jordledningen till truckens chassi.
15

Utför en test av de nya fönsterhissar innan du sätter ångspärren, dörrhandtag och dörrpaneler tillbaka på plats.
16

Installera den nya switch fönsterhissen till dörrpanelen i hålet där det gamla manuella fönster handtag var belägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141200.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.