Hur rengör jag hjul på en 4Runner?

Din Toyota 4Runner är bra för dig, så ge det lite kärlek tillbaka är bara rättvist. Saker som att få regelbundna oljebyten och hålla upp med regelbundet underhåll är ganska grundläggande sätt att göra det - och så regelbundet rengör SUV. Medan de flesta 4Runner ägare är samvetsgranna om rengöring av kroppen i bilen tills det är pipig-ren, kan de ibland bortse från däck och hjul - även om de kan ta stryk, speciellt om du tar 4Runner off-road en hel del. Tack och lov, allt du behöver för att rengöra däck och hjul är några tyg trasor, däck och fälg renare och lite armbåge fett. Saker du behöver
mjuk trasa lump
däck och fälg renare
Vatten
Soft-skurborste
Vinyl däck skydd jämförelsetjänsten Wheel polska
Visa mer instruktioner
1

Blöt din 4Runner s däck med vatten och sedan spraya däck och fälg renare (eller allrengöringsmedel auto renare, om du föredrar) på däck och hjul. Torka bort all smuts och sot med dukar. Om det är särskilt tuff smuts att ta bort, använd mjuk-skurborste för att hjälpa till att ta bort det.
2

Skölj av renare med vatten. Omtvätt som behövs tills all smuts är borta.
3

Torka däcken med en torr, mjuk trasa. Var noga med att däcken är helt torra innan du går på nästa steg.
4

Rub vinyl däck växtskyddsmedel på däcken med en torr, mjuk trasa. Detta kommer att bidra till att bevara 4Runner s däck.
5

Se till att hjulen är helt torra. Applicera hjulet vax till en torr trasa och gnid den på dina hjul. Låt torka tills det blir en dimmig beläggning på hjulen. Buff hjulen med en torr, mjuk trasa.
6

Skölj försiktigt bort däck och hjul och torka både med en mjuk trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141162.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.