1986 Toyota Truck specifikationer

Toyota pickup lastbilar har haft en lång historia av tillförlitlighet och uthållighet, vilket ger upphov till insider skämt som en Toyota är fortfarande helt ny om den bara har 100.000 miles. Mycket av detta rykte för kvalitet i en lastbil började med de tidiga lastbilsmodeller från Toyota, 1986-modellen är en av dem. Fjädring och Body Design

1986 Toyota lastbil omarbetades för att inkludera ett självständigt fungerande fjädring i framaxeln. Detta synsätt understöds av användningen av torsionsstänger lastbilskroppen val var begränsade till tre alternativ

:.. En 1-tons lång säng, en kort-bädd modell och en förlängd hytt modell


Engine Ändrar

Motorn var också förstärkt upp till en 2,4-liters storlek för att konkurrera med Nissans införandet av en sexcylindrig pickup. Denna setup producerade 150 hästkrafter med 4.800 varv per minut.

En fyrväxlad automatlåda var möjligt, men detta måste väljas som tillval med en köpare. Den shifter själv flyttades framåt om lastbilen hade en bänk. Skopan sätesmodeller hade växelreglaget i mitten av lastbilen kabinen.

Förbättring noterades av kunder som hittat lastbilen modell kan dra flera tons last och gjort så långa sträckor. Transporteras laster också noterades som inte har några problem, både hantera vikten och kör tillförlitligt utan uppdelning.
Wheel Förändringar

att förbättra hantering och bromskraft , var 1986-modellen förbättrats med större trumbromsar och tillhörande axel delar. Detta även modifierade hjulnaven konsekventa förändringar, som producerar en 10-tums bakhjul trumma under det första året av produktionen. Tidigare år hade en 8-tums bakhjul trumma för bromsning.
Bränsleeffektivitet

prestanda gas körsträcka för 1986 pickup tenderade att genomsnittet mellan 22 och 27 miles per gallon på motorvägen, ett ganska bra resultat för förare som använde lastbilen för pendling.
Kritik

en viktig fråga med Toyota 1986-modellen var att det var benägna att kroppen rost. Det blev en vanlig kund klagomål att dessa lastbilar var ofta offer till flaket rost och korrosion. Bakluckan dörrarna skulle också få binded upp från korrosion över tiden också. Denna fråga var inte en integritet fråga, dock, många kunder fortfarande konstatera att lastbilen ram och hytt område har inga som helst problem från elementet exponering

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141037.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.