Gas körsträcka av Pickup

Pickup lastbilar har traditionellt fått en dålig rap för effektiv bränsle körsträcka, och detta har varit främst på grund av fordonets konstruktion och avsedda användning. Det är uppenbart att pickup inte en Porsche, en kompakt bil eller en familj vagn. Som sagt, har regeringen lirka och petade biltillverkare att förbättra motorns prestanda av lastbilar med vissa markanta resultat. Design arbetar mot bränsleeffektivitet

grundläggande pickup är utformad med en hård form som gör ingenting för aerodynamiska prestanda mot vindmotstånd. För styrka och hållbarhet, har pickup brukar förstärkt upp fjädring bära tunga laster. Dessutom är ramen starkare för att tillhandahålla hållbarhet och funktion under tryck. Motorn är förstärkt och större för vridmoment och dragkraft. Dessa faktorer tillsammans gör för en långt tyngre fordon än en personbil med samma kapacitet motor.
Statliga provningsstandarder

att bestämma pickup körsträcka, den federala regeringen tester bränsleeffektivitet i ett labb och under särskilda kriterier. Biltillverkare testar också sina egna fordon för produktionsförbättringar och rapportera uppgifterna till den federala Environmental Protection Agency. EPA validerar biltillverkarens uppgifter och revisioner upp till 15 procent av de synpunkter från branschen.
Körsträcka varierar fortfarande

Oavsett teknisk provning metoder, körsträcka prestanda och bränsleeffektivitet i mickar varierar fortfarande lite. Detta beror på det faktum att offentliggjorda resultatstatistiken från EPA produceras under "ideala" testbetingelser. De tar inte hänsyn till din egen personliga körstil och hur långt du reser, din lastbil underhåll (eller brist på det), olika bränsletyper, skillnader mellan pickup typer, och mängden inkörningen behövs. Eftersom så många variabler, EPA statistik ger ett riktmärke men bör aldrig användas som en absolut prestation förväntan för en pickup modell.
Andra faktorer som påverkar körsträcka

En pickup prestanda vad gäller körsträcka varierar också under fordonets livslängd. De förändringar över tid kan påverkas av hård körning - med andra ord, slå gasen och racketen på bromsarna mycket. Lämnar trucken medan parkerade och tomgång kommer äta upp din gas utan nytta (förutsatt att du inte använder den för att hålla värmen i kallt väder). Dessutom når ovanför den optimala hastigheten skapar mer luftmotstånd än trucken är konstruerad för, vilket minskar bränsleeffektivitet markant vid hastigheter över 60 mph.

En fordonstyp ska ha lite lek i din pickup bränsleförbrukning samt . Fyra-hjulsdrivna bilar äter upp mer gas per mil än deras två-hjulsdrivna kusiner. Dessutom större motorstorlekar förbrukar gas betydligt snabbare mil för mil (till exempel, en V8-motor jämfört med en V6).
Load och bogsering

När det gäller dragande material eller körning med släpvagn fungerar fysiken mot plånboken när det gäller gas effektivitet. Särskilt om belastningen måste gå upp en kulle eller berg, gasförbrukningen i en pickup utövar vridmoment blir högre. EPA statistiken inte tar hänsyn till detta alls, sina bilar testas i tomt Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140983.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.