Hur man byter motorfästen på en 2002 GMC Sonoma

Den 2002 GMC Sonoma har antingen en fyrcylindrig motor eller en V6-motor. På båda modellerna finns det två motorfästen. De motorfästen är placerade mot framsidan av motorn på undersidan av motorn. Motorfästen är bitar av runda gummi som är monterade mellan motorns ram och ramen i Sonoma. Motorn monterar fästa motorn på ramen hålla motorn från stryk runt medan motorn är igång. Saker du behöver
Jack
Jack står
Engine hissa
Ratchet uppsättning
Nya motorfästen
Visa fler instruktioner
1

Jack upp den främre änden av Sonoma med ordet jack och vila den främre änden på ett par pallbockar Öppna Sonoma huva. Anslut motorn hissa på framsidan till höger och vänster sida av motorn.
2

Skjut unde den främre änden av Sonoma och lokalisera de högra och vänstra motorfästen. Ta bort skruven som säkrar fästena på plats med spärrfunktion set. Lyft motorn med motor hissa tillräckligt för att ta vikten av de motorfästen. Dra motorfästen bort av ramen. Addera 3

Skjut nya motorfästen in där beslag. Sänk motorn på motorfästena. Se till att hålen i ramen, fästen och motor allt stämmer med varandra. Byt ut fästskruvarna till fästen. Dra åt fästskruvarna med ratchet set.
4

Koppla motorn hissa ur motorn och stäng huven. Använd domkraften för att lyfta den främre änden och ta bort domkraften. Sänk den främre till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140974.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.