Hur du ändrar Window Motor i en 1999 Chevrolet 1500

Den 1999 Chevrolet 1500 pickup använder en tvilling, vertikal-kanaler, kabel-drive regulator. Fönstret motor och regulator ersättas som en enhet. Merparten av tiden, är problemet med regulatorn. Kabeln går lätt sönder om det finns något motstånd till fönstret rörelsen. Ett förslag är att kontrollera säkringen fönsterhissen och reläet först för att se att det inte är ett problem med strömmen. En annan sak som bör kontrolleras är om motorn kan höras igång när brytaren aktiveras. Om så är fallet, är motorn inte problemet. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Phillips
skruvmejsel ¼-tums spärrnyckel
Set med ¼-tums enhet uttag
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de två Phillips skruvarna som sitter i armstödet. Sätt en platt skruvmejsel mellan dörrpanelen och dörr. Bänd trim fästelement på alla tre hörn av dörrpanelen.
2

Lyft dörrpanelen upp tillräckligt för att driva bort den övre delen av dörrpanelen drar sedan bort från dörren tillräckligt långt för att koppla bort kabelhärvan från fönstret switch. Skala Fuktskydd tillbaka för att exponera fönstret regulatorn.
3

Dra ut elkontakten från fönstret motorn. Ta fönstret-fästskruven från varje kanal där fönstret sitter på undersidan till tillsynsmyndigheten, med hjälp av en 10 mm hylsa.
4

Wedge fönstret i det övre läget, med platt skruvmejsel . Tryck skruvmejseln nedåt mellan fönstret och dörren för att hålla den från att falla.
5

Ta bort muttrarna som håller fönstret regulatorn till dörren, med hjälp av en hylsa. Ta fönstret regulator och fönster motor som en enhet från dörren. Montera nytt fönster motor och regulator i omvänd ordning mot demonteringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140963.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.