Hur man byter en servopumpen i en 5,7 GM

Den servopumpen på en 5,7 GM ligger på förarsidan av motorn framför rem och remskiva motor. Den servostyrning pumpbehållaren är på toppen av servopumpen och kommer att behöva tas bort för att få tillgång till servopumpen. Den servopumpen kommer att behöva tömmas också. Den servopumpen monterad på motorblocket med fyra metall bultar, och servostyrning pumpbehållaren har fyra fästbultar som montera den på motorn också. Saker du behöver
Remskiva Tool Review Borrmaskin
Töm behållaren
spärrnyckel
ställa
Replacement servopumpen
Replacement styrservoolja
Show Mer Instruktioner
1

Öppna 5,7 GM bilens huv och lokalisera styrservopump. Anslut verktyget motorremskivan till servostyrning remskiva. Placera låsande hålet i mitten av remskivan verktyget över metall mutter i mitten av remskivan. Vrid små metall-kontakten på motsatta sidan av låsningshålet att dra remskivan verktyget.
2

in den lilla kontakten i borrmaskin spets och och dra spetsen borrmaskin. Dra borrmaskin s avtryckaren för att börja lossa remskivan av nötter. När det finns slack i drivremmen, dra drivremmen bort av servostyrning remskiva. Helt ta bort remskivan s låsmuttern sedan bort remskivan från motorn.
3

Placera en dränagebehåUaren under servopumpen avtappningsplugg längst ner på servopumpen. Ta bort servopumpen avtappningsplugg med skiftnyckel. Låt all styrservoolja att helt rinna ur pumpen och reservoaren. Byt avtappningspluggen i botten av servopumpen. Ta dränagebehållaren från motorrummet.
4

bort skruvarna ur oljebehållaren med spärrfunktion set. Det finns två bultar på den övre högra och vänstra sidan och två på den nedre högra och vänstra sidan. Dra vätskereservoar av av motorn. Ta bort skruvarna från servopumpen. Det finns två på den övre högra och vänstra sida och två på den nedre högra och vänstra sidan. Dra servopumpen bort från motorn.
5

Montera nya servopumpen på samma plats och position som den gamla servopumpen. Byt ut fluidbehållaren och ansluter den igen till motorn. Byt ut remskivan till motorn och drivremmen till remskivan på samma sätt som du tog bort dem. Fyll kraftbehållare steering pump med nya styrservoolja. Starta 5,7 motorn och vrid ratten åt höger och vänster för att avlägsna luft från ledningarna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140895.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.