Hur du ändrar ett servopumpen på 1994 Chevy S10

servopumpen på 1994 Chevy S10 ligger på den övre förarsidan av motorn. Den servostyrning remskiva är monterad framför pumpen och måste tas bort för att få överskott till servopumpen. Det finns en vätskebehållare ansluten till toppen av servopumpen såväl som måste tas bort. Detta är inte ett svårt jobb att slutföra om du har kunskap om Chevy S10 motorn. Saker du behöver
Remskiva Tool Review Borrmaskin
spärrnyckel
ställa
Ny servopumpen
Visa fler instruktioner
1

Montera linhjulet verktyget i ansiktet av servostyrning remskiva. Dra åt säkra nyckeln på trissan verktyget på låsmuttern i mitten av servostyr remskiva. Anslut spetsen på borrmaskin till remskivan verktyget. Använd borrmaskin för att lossa låsmuttern. Ta bort drivremmen från remskivan och lyft bort hjulet från motorn.
2

Placera dränagebehåUaren under servopumpen och ta bort avtappningspluggen från botten av pumpen med skiftnyckel. Låt servopump vätska att tömmas från servopumpen. Byt avtappningspluggen i botten av servopumpen.
3

Demontera fästskruvarna från sidorna av servopumpen och servopumpen vätskebehållare. Dra behållaren och pumpa bort av motorn. Lossa den lilla muttern den ansluter vätskebehållaren slangen till pumpen och koppla bort pumpen från slangen.
4

Placera den nya servopumpen på samma plats som den gamla. Byt ut fästskruvarna till sidorna av den nya pumpen och dra åt dem med spärrfunktion set. Anslut slangen på oljebehållaren till den nya pumpen. Byt fästskruvarna till reservoaren säkra den till motorn.
5

tillbaka makten remskiva servopump på motorn och fäst den med remskivan verktyget på samma sätt som du tar bort den. Byt ut drivremmen till remskivan. Fyll kraftbehållare steering pump med servopumpen vätska.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140886.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.