Heavy Equipment Defined

Tung utrustning är en klass av stor bränsle-run driver drivna maskiner som används för att utföra uppgifter som schaktning, tunga lyft, rivning, grävning, och ljus utrustning eller material transporter. Särskild licensiering och screening är nödvändig för att driva tung utrustning. Earth Moving

Tung utrustning, som bulldozrar, steamshovels och ångvältar, används i byggbranschen, jordbruk och vägbyggen för att ta bort, smidig, kvalitet och deponering smuts.
Tunga Lyftdon

Kranar, gaffeltruckar och annan tung utrustning som behövs för att flytta stålbalkar, silor säd, betongsten och andra material som används i byggnaden fartyg, broar, torn och andra extremt tunga konstruktioner.

Demolition

Betong sax och förstörde bollar och hydrauliska hammare är exempel på tung utrustning som används för att riva bostäder och kommersiella byggnader. Addera Transportera

För att transportera stora, tunga objekt som hyvelspån, betong, eller annan ljus-eller tunga maskiner, industrier såsom skogsbruk och vägbyggen använda tung utrustning som log lastare och långtradare.

Andra exempel

Tung utrustning är ständigt utformad för att utföra uppgifter som tidigare krävde många timmar av manuellt arbete. Några vanliga exempel är grävmaskiner, väl grävmaskiner, skördare, grävmaskiner, delimbers, snöplogar och lastbilar cement.
Operatörskrav

En gymnasieexamen är generellt lämplig för tung utrustning drift. Eftersom denna utrustning är extremt stor och kräver fokus och skicklighet, är en kommersiell körkort, drogtester och säkerhetsutbildning som krävs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140838.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.