Om GM 4,8 V8 Engine

GM 4.8 V8 motor är den minsta V8 erbjuds av General Motors i sin fulla storlek lastbilar och skåpbilar. Den 4,8-serien innehåller faktiskt två motorer: den LR4 V8, som används i lastbilar och stadsjeepar, och LY2 V8, används i full storlek last-och skåpbilar. Historia

serie GM 4.8 liters V8: or infördes 2009 är nästa steg i utvecklingen av GM small-block motorer. De erbjuder 90 procent lägre utsläpp och högre prestanda än sina föregångare från 1990-talet.
Funktioner

Beroende på årsmodell och fordon, de 4.8 liters V8: or har en effekt effekt på mellan 270 och 295 hästkrafter och 285 Ib. /ft. och 305 Ib. /ft. av vridmoment.
Fördelar

aktuella serien av 4.8 V8-motorer har en låg ägandekostnad, delvis tack vare sin tillförlitlighet och en underhållsplan som kräver inget mer än oljebyten för de första 100.000 miles.
Överväganden
p Om du funderar på en lastbil för frekvent bogsering eller föredrar du en lite extra hästkrafter, den större 5,3 liters V8 ger mer hästkrafter och liknande bränsleekonomi tack vare sitt aktiva bränsle ledningssystemet som kan inaktivera cylindrar när den inte behövs. Addera Expert Insight

4,8 liters V8 är en valfri motor i regelbundna hytten och utökade lastbilar hytt från General Motors. Det är den vanliga motorn i alla modeller manskapshytt. Denna motor är ett bra val om du hala passagerare och last oftare än du bogsera tunga släp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140793.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.