Militära Lastbilar som används av civila

Militär lastbilar kan säljas som överskott och köpt av civila för olika ändamål: dagliga transporter, tunga personligt eller kommersiellt arbete, off-road rekreation och restaurering som ett samlarobjekt fordon. Historia

Sedan första världskriget, tillverkat civila amerikanska biltillverkare lastbilar för militära ändamål med betoning på 4-hjulsdrift och höga vridmoment kapacitet för överlägsen dragande kraft.
Jeep Trailblazer

Även om inte tekniskt en lastbil, populariserade militär jeep användningen av militära tunga fordon för civilt bruk när överskott Jeepar såldes för civil off-road arbete.

Power Wagon

Dodge Power Wagon var en mångsidig militära fordon på grund av sin måttliga full-size pickup konfiguration. Det var en tidig föregångare till dagens 4-wheel-drive pickup, enligt Allpar.com. Addera Hummer

Humvee utvecklades på 1970-talet för att ersätta den Jeep och såg begränsad användning som ett civilt fordon. Den civila versionen, som heter Hummer, tillverkad för att möta allmän väg standarder, debuterade 1992.
5-Ton Models

5-tons, 6-wheel-drive M-813 serien militärlastbil har sett omfattande civil tunga arbete som soft-top eller hardtop modeller med vinsch.
Vintage kör fortfarande

M-35 modellen av lastbilar startade produktionen under Koreakriget och ändrade lite till slutet av Vietnamkriget 1973, men det är fortfarande används idag för 2,5-tons civil gård och lastbilar last.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140791.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.