Hur att bogsera en Ford Ranger

dragfordon kräver en förtrogenhet med bilens drivlina, såvida du bogserar det på ett flak trailer. Medan vissa fordon kan bogseras med alla fyra hjulen på marken, andra måste ha drivhjulen förhöjda och ytterligare andra måste bogseras på ett flak. I fallet med Ford Ranger, förbereder den för att dras är en ganska enkel affär som kan åstadkommas på mindre än en timme. Saker du behöver
Tow dolly
Hylsnyckelsats
Maskeringstejp
nebrodensis tråd
Visa fler instruktioner
1

Hitch bogsera dolly till bogsera fordon och sedan köra de främre hjulen på Ranger upp på bogsera dolly noggrant. Det är bäst att ha någon som ser dig som du gör detta. När Ranger är på plats, fast hjulen och främre chassi till dolly med Dollys spännband och kedjor.
2

Använd Hylsnyckelsats att koppla bort drivaxeln från den bakre differentialen, lämnar U-leden i drivaxeln flänsen.
3

Fäst U-leden till drivaxeln flänsen med maskeringstejp. Se till att det är säkert så att du inte förlorar det medan bogsering Ranger.
4

Använd ösa tråd för att fästa drivaxeln till bakre ramen, håller den upp och bort från alla rörliga delar, såsom eftersom hjulen eller bakvagn.
5

Anslut bogsera Dollys ljus och broms ledningsnätet till dragfordonet. Placera de verktyg du använde för att koppla bort drivaxeln någonstans i Ranger så att de kan nås lätt när du är klar bogsering och redo att återuppta köra Ranger.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140754.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.