Hur man gör en Ford F150 Få bättre bränsle körsträcka

Enligt fueleconomy.gov, blir Ford F-150 lastbil mellan 12 och 14 miles per gallon i staden och mellan 16 och 19 miles per gallon på motorvägen beroende på modell. Med volatila bränslepriser försöker få den bästa bränsleekonomin innebär mer pengar i fickan. Genom att ändra din körstil och underhålla din bil, kan du förbättra din genomsnittliga miles per gallon. Instruktioner
1

Håll dig uppdaterad på Fords underhållsplan för din F-150. Om du använder F-150 för att dra, kan du behöva underhåll kontroller oftare än din underhållsplan rekommenderar. Kontrollera med din mekaniker för detaljerna. Din underhållsplan innehåller oljebyten varje 2.500 till 3.000 miles. Ford erbjuder en Fuel Savers paketet, vilket inkluderar ett olje-och filterbyte, kolla av alla vätskor, däcktryck, luftfilter, bromsar och slangar, ett batteritest och däckrotation. Hålla dig uppdaterad om allt underhåll och ta hand om din motor är en av de bästa sätten att förbättra din bränsleekonomi.
2

bort all extra vikt från baksidan av lastbilen. Även om F-150 är avsedd för tunga bogsering och dragande, gör extra vikt att motorn arbeta hårdare, vilket leder till högre bränsleförbrukning. Om du inte behöver den extra tyngd i ryggen, ta bort det.
3

Drive på vägarna så mycket som möjligt. Highway körsträcka är bättre än stadskörning körsträcka, men försök att undvika att köra på motorvägen under högtrafik. Tomgång på motorvägen brännskador gas men inte få dig någonstans. Körning när trafiken är lätt gör att du kan hålla en konstant hastighet, vilket är bättre för bränsleekonomi.
4

Ändra din körstil. Accelerera långsamt, speciellt när du dragande extra vikt, och förutse hållplatser genom att låta från gaspedalen i förväg och gled till ett stopp. En smidig och patient körstil kommer att leda till fler miles per gallon.
5

Använd en högpresterande luftfilter för att få mer luft till motorn. K & N gör en hög filterkvalitet luft som kan rengöras och återanvändas hela livstid av F-150. En kvalitet luftfilter kommer att vara särskilt användbart om du kör din lastbil i dammiga områden, såsom på grusvägar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140736.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.