Meyer Snow Plow Monteringsanvisning

Bärgningsbilar snöplogar kan vara oumbärlig i nordliga vinterförhållanden. Moderna fyra-hjulsdrivna bilar erbjuder kraften att flytta måttliga mängder snö. Det finns många tillverkare av lastbilar monterade snöplogar. De flesta tillverkare erbjuder flera modeller som var och en har flera monteringssystem för att rymma olika lastbilar märken och modeller. Rådfråga bruksanvisningarna för monteringsanvisningar särskilt till plogen och lastbilen i fråga. Montering av en Meyer snöplog

Kontrollera tillverkarens uppgifter om trucken före montering någon plog. Montering av en snöplog på en lastbil som inte rekommenderas för en sådan uppgift kan upphäva truckens garantin. Monteringsbeslag för snöplogar i allmänhet inte tillverkad för att passa lastbilar som inte rekommenderas för snöplog arbete. Montering ett resultat snöplog i en ökning av vikten bärs av den främre änden av lastbilen

. Meyer rekommenderar höjden på stötfångaren på lastbilen mätas innan installationen av snöplogen. Denna mätning jämfört med höjden av stötfångaren efter plogen installationen. Den främre änden suspension av trucken kan justeras för att återföra stötfångaren till sin ursprungliga höjd. Detta kommer att bidra till att lindra framdäcket slitage och förbättrar hanteringen av lastbilen.

Följ monteringsanvisningarna med snöplogen. De monteringssatser med flest Meyer produkter Snöplog inkluderar bokstavligen hundratals delar. Se till att alla delar som behövs finns med i satsen och följ installationsanvisningarna explicit. Felaktig installation kan göra garantin ogiltig av snöplogen och lastbilen.

Kontrollera alla bultar spänning efter den första användningen av plogen. Kontrollera skruvarna med jämna mellanrum därefter att se till att ingenting har lossnat.

Många Meyer snöplogar använder elektriska och hydrauliska system. Ledningarna på snöplogen ska buntas ihop med ledningsnätet i lastbilen. Undvik kontakt med heta eller rörliga delar med dessa trådar.

I vissa fall kan en ballast eller motvikt är nödvändigt. Denna vikt är inbyggd bakom de bakre hjulen på lastbilen för att balansera fordonet. Konsultera manualen med plogen för exakt information.

Efter att plogen på våren, bör främre delen suspension av trucken justeras och eventuell barlast eller motvikter bort från lastbilen. Konsolerna av snöplogen mount bör tas bort från lastbilen tillsammans med plogen. Om fästena är kvar på plats som de kan orsaka skador på andra fordon i en front-end krasch.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140732.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.