Instruktioner för installation av en snöplog på en pickup

En snöplog kan vara fördelaktigt för både personligt och kommersiellt bruk. Med personligt bruk, förenklar en snöplog och snabbar upp hem snöröjning-föreställa, uppfart klar på några sekunder-medan kommersiell användning kan ge ett betydande primära eller sekundära inkomster under vintermånaderna. Installera en snöplog på en pickup kräver lite forskning, tillsammans med några grundläggande mekaniska förmågor. Din lastbil

Innan du installerar en snöplog på en pickup, avgöra vad tjänstevikten på fordonet är tillsammans med den vikt kapacitet per axel. Tillverkaren av ditt fordon bör kunna förse dig med denna information. Du kommer också vill kolla med din fordonstillverkaren för att se om det finns särskilda riktlinjer för plog installation som är unika för din bil. Varje fordon har en grov rating fordonets vikt (GVWR) och en grov axeltryck rating (GAWR). Den sammanlagda vikten av fordonet, plus passagerare, plus någon last i sängen, plus plogen självt kan inte överstiga GVWR eller GAWR. Addera din plog

När du har fastställt funktionerna i ditt fordon, måste du undersöka plog paket. Ta reda på vilka paket som är kompatibla med din lastbil och hur mycket paketen väger. Vanligtvis kommer en plog paket med en skrapa, som är blad som skjuter snö; snöplogen hårdvara, som innefattar en övre och nedre "A" ram; montage hårdvara, som fästes på lastbilen självt, och ledningar, vilket innefattar vinsch för att höja och sänka plogen.
Montering och installation

Det första steget i installationen av snöplogen monterar skrapan och snön plöja hårdvara enligt anvisningar från tillverkaren. Nästa, jack lastbilen upp så att du kan arbeta under det tryggt och bekvämt. Se till att använda pallbockar eller andra säkerhetsåtgärder när du arbetar under en upphöjd fordon.

Med kapade fordonet, bifoga monteringsfästen av snöplogen. Sätt fast fästena och tvärbalk av monteringsverktyg till bildrutan i din lastbil. När alla skruvar är på plats, dra åt jämnt. Därefter ansluter snöplogen s ledningar både till batteriet och vinschen. Slutligen fäster plogen till monteringsverktyg med tillverkaren tillhandahållna hitch stift.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140707.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.