Hur man sätter på en Reese dragkrok Lock

Att sätta en dragkrok på din bil eller lastbil är ett bra sätt att ge din bil den mångsidighet att bogsera någon typ av släp. Problemet är att vissa människor kommer att vilja stjäla din släpvagn, och kan enkelt göra det om du har en traditionell stift skumt hållare och inga andra säkerhetsåtgärder. Lyckligtvis gör Reese ett lås dragkrok som kommer att hålla mottagaren låst i lås, vilket gör det så mycket svårare att ta bort. Saker du behöver
Reese förlängd skaft mottagare hitch lås
Visa fler instruktioner
1

Placera mottagaren till din dragkrok. Detta är den fyrkantig bit slangen på baksidan av hitch som pekar rakt ut mot baksidan av fordonet. Skjut bollen fäste för din skumt i mottagaren på skumt, och rikta in hålen i mottagaren med hålen i skumt. För att göra detta, kan du använda skaftet från hitch låset, eller skaftet du tidigare har använt för att fästa skumt. För referens, är skaftet den 1/2-tums att 3/4-inch-thick bit av stålrör som skär genom hålet i mottagaren, i en riktning parallell med fordonets bredd.
2

Lås upp skumt lås med de medföljande knapparna, skjut sedan skaftet i hålen tills den avsmalnande änden är helt synlig på andra sidan.
3

Fäst låset på avsmalnande änden av skaftet, se till att det klickar på plats. Låset levereras med ett plasthölje som är ansluten till själva låset genom en liten plast tjuder. Montera plastkåpan på låset så att vatten inte fräter låset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140703.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.